EMAIL ME

A közelmúltban egy igazán exkluzív fotózásom volt, ahol egyszerre két gyönyörű és egzotikus modellel dolgozhattam.
Egyikük Cayenne, a színes egzotikus és csodaszép Ara Papagáj volt, másikuk pedig Lilla Tjamla Banack egy profi modell.

A fotózás fő célja az volt, hogy megörökítse mind a modell mind a papagáj szépségét és eleganciáját, miközben hihetetlen színeket és textúrakat mutat be.

A folyamat első lépése az volt, hogy a sminkessel közösen megbeszéltünk egy olyan LOOK-ot, ami kiegészíti a papagáj élénk színeit, így egy merész sminkpaletta és nem hétköznapi színek mellett döntöttünk, ügyelve arra is, hogy a modell szépségét is kiemeljük.

Ezt követően a styliszttal kiválasztottuk a tökéletes ruhákat és kiegészítőket a fotózáshoz.

Többféle lehetőség kipróbálása után, egy lendületes, élénk színű ruhát választottunk, amely tökéletesen megragadta azt az egzotikus érzést amire vágytunk.


Miután elkészült a modell, kihoztuk a show sztárját, Cayennet az ara papagájt.

Annak érdekében, hogy a papagáj kényelmesen és biztonságban legyen a fotózás alatt, mindvégig jelenvolt egy professzionális madáridomár.
Időt szenteltünk Cayenne egyedi személyiségének és viselkedésének megismerésére, ami segített néhány igazán lenyűgöző fotó elkészítésében.


A végeredmény valóban lélegzetelállító lett, a fotók megörökítették mind a modell, mind a papagáj természetes szépségét és kecsességét.

Összességében: Hihetetlen érzés volt ennyi tehetséges szakemberrel együtt dolgozni és valami igazán gyönyörűt, és egyedit alkotni.